Vila del Llibre | Festival Montblanc 2018
La Xarxa de Viles del Llibre treballa perquè els territoris trobin en el llibre l’oportunitat per activar una economia sostenible. Propostes de literatura viva!
vila del llibre, booktown, activitats literàries, fira del llibre, fires del llibre, mercat del llibre, taller d'escriptura, oficis del llibre
50988
page,page-id-50988,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,tactile child-child-ver-1.0.0,tactile-ver-1.6,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

MONTBLANC, VILA DEL LLIBRE 2018

Estem tancant el programa d’activitats de la 2a edició del festival que se celebrarà el 24 i 25 de març. Participa-hi!

La capital medieval de Catalunya acollirà la preestrena de les nove­tats de Sant Jordi al país i serà el lloc en què autors i editors presentaran els títols que 21 dies més tard ompliran les llibreries de Catalunya i esdevindran els llibres més adquirits pel gran públic.

Mercat d'editors
Mercat d'editors
Si ets editor o fas llibre d’artista, omple el formulari per participar en el mercat de la Vila.

 

La participació en el mercat d’editorials de Montblanc té un cost de 100 euros (IVA inclòs). Si a més participes a La Pobla de Segur, Vila del Llibre 2018 (28 i 29 d’abril), el preu és de 85 euros per vila. La inscripció ofereix a les editorials parada els dos dies de la Vila, i a més, la possibilitat de participar activament al programa d’activitats.

Novetat editorial
Novetat editorial
Si ja t’has inscrit a al mercat de la vila, proposa’ns les aquí teves novetats editorials.

 

SI ja t’has inscrit al mercat d’editorials, inscriu les novetats que tingui la teva editorial o que hagis publicat perquè siguin avaluades pel programa de taules rodones de les Viles del Llibre. És imprescindible que a la Vila participi l’autor o el traductor, i en casos excepcionals, l’editor o un especialista de l’obra presentada.

Oficis del llibre
Oficis del llibre
Si saps un ofici del llibre, fes-nos la teva proposta de taller per la Vila de Montblanc.

 

Volem que els visitants descobreixin el llibre més enllà de les seves pàgines i puguin participar del seu procés creatiu. Cerquem artistes i talleristes, de preferència acreditats pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, en àmbits com l’enquadernació, el gravat, l’escriptura, cal·ligrafia, il·lustració, impressió, fotografia, cartonatge…

Espectacles literaris
Espectacles literaris
Inscriu aquí la teva proposta d’espectacle literari per a nens o adults.

 

Perquè un llibre és molt més que una experiència de lectura, la Vila és un espai on la literatura es viu en directe. Música, teatre, performance artístiques… totes les propostes són una oportunitat perquè adults i nens puguin descobrir una obra o una autor més enllà de les seves pàgines.

Voluntàries preparen la decoració de la Vila

Vols ser voluntari de Montblanc, Vila del Llibre?

Nom*

Correu electrònic*

Telèfon mòbil*

 

Mitjans Oficials

Logo Foradot
logo-nuvol-ok