Vila del Llibre | Inscripcio Viles del Llibre 1r semestre 2019
La Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya
vila del llibre, booktown, activitats literàries, fira del llibre, fires del llibre, mercat del llibre, taller d'escriptura, oficis del llibre
54367
page,page-id-54367,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,tactile child-child-ver-1.0.0,tactile-ver-1.6,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

LES VILES DEL LLIBRE DEL 1r SEMESTRE DE 2019

L’Escala, Vila del Llibre, 1a edició: 22 al 24 de febrer

Montblanc, Vila del Llibre, 3a edició: 22 al 24 de març

La Pobla de Segur, Vila del Llibre, 2a edició: 3 al 5 de maig

 

Participa a les Viles del primer semestre de 2019. L’Escala obrirà la temporada per convertir-se en la Vila del Llibre del mar d’Empúries, lloc de confluència de cultures. Montblanc, la Vila on la història està viva a cada racó de la Vila, agafarà el testimoni i just després, ja en plena primavera, La Pobla de Segur convidarà a gaudir de la Vila de les experiències literàries.
Mercat d'editors
Mercat d'editors
Si ets editor o fas llibre d’artista, omple el formulari per participar en el mercat de les Viles del Llibre del 1r semestre de 2019.

 

La inscripció a les tres Viles del Llibre del 1r semestre de 2019 té un preu de 85€ IVA inclòs per Vila, és a dir, 255 euros IVA inclòs per participar a L’Escala, Montblanc i La Pobla de Segur. La inscripció a una o dues de les Viles del 1r semestre de 2019 té un cost de 100€ IVA inclòs per Vila.

Inscripcions obertes fins el 13 de gener per L’Escala, 13 de febrer per Montblanc i 15 de març per La Pobla de Segur.

Novetat editorial
Novetat editorial
Si ja t’has inscrit al mercat d’una de les viles del llibre del 1r semestre de 2019, proposa’ns aquí les teves novetats editorials.

 

Inscriu les novetats que tingui la teva editorial o que hagis publicat perquè siguin avaluades pel programa de taules rodones de les Viles del Llibre. És imprescindible que a la Vila participi l’autor o el traductor de l’obra, i en casos excepcionals, l’editor o un especialista del llibre que es vol presentar.

Oficis del llibre
Oficis del llibre
Si saps un ofici del llibre, fes-nos la teva proposta de taller per L’Escala, Montblanc o La Pobla de Segur.

 

Volem que els visitants descobreixin el llibre més enllà de les seves pàgines i puguin participar del seu procés creatiu. Cerquem artistes i talleristes, de preferència acreditats pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, en àmbits com l’enquadernació, el gravat, l’escriptura, la cal·ligrafia, la il·lustració, la impressió, la fotografia, el cartonatge…

Espectacles literaris
Espectacles literaris
Inscriu aquí la teva proposta d’espectacle literari per a públic infantil o adults.

 

Perquè un llibre és molt més que una experiència de lectura, les Viles són un espai on la literatura es viu en directe. Música, teatre, performance artístiques… totes les propostes són una oportunitat perquè els adults i els més menuts puguin descobrir una obra o un autor més enllà de les seves pàgines.

Voluntàries preparen la decoració de la Vila

Vols ser voluntari de les Viles del Llibre de 2019?

Nom*

En quina Vila vols col·laborar*

Correo electrònic*

Telèfon mòbil*