Vila del Llibre | Festival La Pobla de Segur 2018
La Xarxa de Viles del Llibre treballa perquè els territoris trobin en el llibre l’oportunitat per activar una economia sostenible. Propostes de literatura viva!
vila del llibre, booktown, activitats literàries, fira del llibre, fires del llibre, mercat del llibre, taller d'escriptura, oficis del llibre
50988
page,page-id-50988,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,tactile child-child-ver-1.0.0,tactile-ver-1.6,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

LA POBLA DE SEGUR, VILA DEL LLIBRE 2018

La primera edició del festival literari convidarà a gaudir d’experiències literàries en connexió amb l’entorn i en contacte directe amb propostes culturals, gastronòmiques i de turisme actiu de la zona. El Carrer Major serà la porta d’entrada a un univers literari amb vells locals tancats transformats en llibreries, espais de creació literària, un mercat d’editorials independents, espectacles de carrer, activitats infantils, un tren literari… Participa-hi!

Mercat d'editors
Mercat d'editors
Si ets editor o fas llibre d’artista, omple el formulari per participar en el mercat de la Vila.

 

La participació en el mercat d’editorials de La Pobla de Segur té un cost de 100 euros (IVA inclòs). Si a més participes a Montblanc, Vila del Llibre 2018 (24 i 25 de març), el preu és de 85 euros per vila. La inscripció ofereix a les editorials parada els dos dies de la Vila, i a més, la possibilitat de participar activament al programa d’activitats.

Novetat editorial
Novetat editorial
Si ja t’has inscrit al mercat de la vila, proposa’ns aquí les teves novetats editorials.

 

SI ja t’has inscrit al mercat d’editorials, inscriu les novetats que tingui la teva editorial o que hagis publicat perquè siguin avaluades pel programa de taules rodones de les Viles del Llibre. És imprescindible que a la Vila participi l’autor o el traductor, i en casos excepcionals, l’editor o un especialista de l’obra presentada.

Oficis del llibre
Oficis del llibre
Si saps un ofici del llibre, fes-nos la teva proposta de taller per a la Vila de Montblanc.

 

Volem que els visitants descobreixin el llibre més enllà de les seves pàgines i puguin participar del seu procés creatiu. Cerquem artistes i talleristes, de preferència acreditats pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, en àmbits com l’enquadernació, el gravat, l’escriptura, la cal·ligrafia, la il·lustració, la impressió, la fotografia, el cartonatge…

Espectacles literaris
Espectacles literaris
Inscriu aquí la teva proposta d’espectacle literari per a nens o adults.

 

Perquè un llibre és molt més que una experiència de lectura, la Vila és un espai on la literatura es viu en directe. Música, teatre, performance artístiques… totes les propostes són una oportunitat perquè adults i nens puguin descobrir una obra o un autor més enllà de les seves pàgines.

Voluntàries preparen la decoració de la Vila

Vols ser voluntari de La Pobla de Segur, Vila del Llibre?

Nom*

Correu electrònic*

Telèfon mòbil*