Vila del Llibre | Els records de La Pobla de Segur, Vila del Llibre, la vila de les experiències literàries
La Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya
la pobla de segur, llibre, fira, booktown
53612
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-53612,ajax_fade,page_not_loaded,,tactile child-child-ver-1.0.0,tactile-ver-1.6,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

ELS RECORDS DE LA VILA DELS PIRINEUS

A cada edició, la Vila de les experiències literàries ofereix l’oportunitat de gaudir de propostes de literatura viva. Editorials, autors, autores i empreses locals que dissenyen propostes culturals, gastronòmiques i de turisme actiu que es poden viure i llegir.

Gràcies! La Pobla de Segur, Vila del Llibre 2019
Reportatge de la Vila 2019

La fórmula d’èxit de la primera edició, amb una agenda plena de propostes de literatura d’experiències i la recuperació de locals emblemàtics de la Vila Closa ha tornat el 2019 amb noves propostes que demostren que els llibres poden ser motor de canvi per als pobles i les persones.

La Vila del Llibre de les dones a TV3

En aquesta segona edició, el programa de la Vila es va articular en base a tres eixos que van molt més enllà del fet literari: un cicle de Dones i Literatura per homenatjar les dones creadores i inspiradores de les nostres lletres i situar-les en el lloc que es mereixen en la història; nous espais del casc antic que es reobren com a llocs efímers de creació literària, exposicions o xerrades, i diverses experiències literàries, on les lletres es barregen amb la història, la natura i l’activitat quotidiana de la Pobla de Segur per descobrir aquest racó del Prepirineu en clau de lletres.

TV3_LPS-VLL2019
Teaser de la Vila
Les imatges 2018
El tren literari a TV3

El famós recorregut del Tren dels Pirineus, entre Lleida i la Pobla de Segur, ha estat el context natural i geogràfic perfecte per trobar la inspiració per crear una història i un llibre d’artista. Amb el suport de FGC (minut ‘35,34)

Captura de pantalla 2018-06-28 a las 10.15.49
La Vila a Teleponent

La Pobla de Segur és ara part de la xarxa Viles del Llibre de Catalunya, que inclou Cervera, Montblanc, L’Escala i Bellprat (Anoia). La iniciativa neix per dinamitzar i regenerar el nucli antic d’aquestes poblacions a través de la literatura.

Captura de pantalla 2018-06-28 a las 9.45.52
Reportatge de la Vila 2018

La Vila Closa torna a la vida i rep els llibres en totes les seves formes. Presentacions, exposicions i espectacles omplen locals que durant anys van estar tancats i els poblatans es retroben amb els seus records de la mà de la literatura. Ningú s’ho creia, però els llibres, els autors, les autores i les editorials van arribar a les portes dels Pirineus per confirmar que, on hi ha un lletraferit, hi ha molta vida.

La mirada de Nuvol.com
El tren literari a TV Lleida

Només 20 passatgers han viscut aquesta experiència que va combinar un misteri, un taller d’escriptura i una excursió a la Vila Del Llibre de la Pobla de Segur. Amb el suport de FGC. (minut ’20)

Captura de pantalla 2018-06-28 a las 9.56.45