Vila del Llibre | Cervera Festival
La Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya
cervera, llibre, fira, booktown
53739
page,page-id-53739,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,tactile child-child-ver-1.0.0,tactile-ver-1.6,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

CERVERA, VILA DEL LLIBRE 2018 (3a edició)

El 20 i 21 d’octubre de 2018 la Vila del Llibre de Cervera celebra el seu tercer festival anual. El Carrer Major del booktown de les Terres de Ponent comença a bategar al ritme dels llibres i aquest any presentarà un programa homenatge a la figura de Manuel de Pedrolo i tot el seu imaginari en el centenari del seu naixement. Benvinguts a la Vila!

(RE)DESCOBRIR DE PEDROLO

El Manuel de Pedrolo més desconegut –el poeta, dramaturg, articulista, escriptor de les grans sèries literàries i traductor– serà l’eix que articularà el programa de la vila: taules rodones, espectacles, tallers…

SliderCervera2018
AUTORS PREMIATS I NOVELLS

Tots els escriptors i tots els lectors tenen el seu lloc a la Vila! Els premiats Joan-Lluís Lluís, Alejandro Palomas i Gemma Lienas, les il·lustradores Roser Capdevila i Pilarín Bayés, els poetes Jordi Llavina i Àngels Moreno…

Pilarín Bayés
MERCAT DEL LLIBRE

L’ambientació basada en l’imaginari de De Pedrolo serà l’escenari on es desevolupará la gran llibreria del Carrer Major: editorials independents i llibreries de vell prenen les Terres de Ponent un gran mercat literari.

CapcaleraMercat

PRIMERES CONFIRMACIONS

JoanLluisLluisCervera2018

Joan-Lluís Lluís canvia la història amb ‘Jo soc aquell que va matar Franco’ (Editorial Proa), Premi Sant Jordi 2017, en una novela on la llengua catalana és l’altra protagonista.

AlejandroPalomasCervera2018

Alejandro Palomas convida al lector a un intens exercici emocional amb ‘Un amor’ (Ediciones Destino), Premi Nadal de Novel·la 2018, una obra tan real com la vida misma.

GemmaLienasCervera2018

Gemma Lienas ofereix amb ‘El fil invisible’ (Edicions 62), Premi Sant Joan de Literatura Catalana 2018, una història de secrets familiars.

BlancaBusquetsCervera2018

Blanca Busquets s’arrisca a desembolicar la vida de una avia desencantada a ‘La fugitiva’ (Editorial Proa), una obra on rememorar és la millor sanació.

PepCollCervera2018

Pep Coll presenta ‘Al mateix riu d’Heràclit’, una novel·la sobre el llegendari filòsof grec Heràclit i el seu esclau Eleudos, que lluita per aconseguir la llibertat.

PilarinBayesCervera2018

Pilarín Bayés presenta ‘Pilarín Bayés de Luna. La meva vida’ (Bridge), una autobiografia il·lustrada amb el particular estil de la dona del barret.

RafelNadalCervera2018

Rafel Nadal torna a la Catalunya de postguerra amb ‘La senyora Stendhal’ (Columna Edicions), la novel·la que tanca el cicle de l’autor sobre els bàndols, el destí i la llibertat individual.

VicencllorcaCervera2018

Vicenç Llorca presenta ‘Aquell antic missatge de l’amor’ (Columna Edicions), una novel·la contemporània amb els secrets de la ciutat de Barcelona de rerefons.

RoserCapdevilaCervera2018

Roser Capdevila és també ‘La nena que volia dibuixar’ (Angle Editorial), una petita que a la seva autobiografia confirma que la il·lustració sempre va ser la seva meta.

JordiLlavinaCervera2018

Jordi Llavina fa la pujada poetica a ‘Ermita’ (Editorial Meteora) amb la companyia de Jordi Cervera, director de la col·lecció Mitelene.

Mercat del llibre

Encara hi ets a temps per participar al mercat!

Si ets editor o fas llibre d’artista, omple el formulari per formar part del festival de la Vila.

 

La participació en el mercat d’editorials té un cost de 100 euros (IVA inclòs) si no s’ha participat en cap altra Vila del Llibre durant el 2018. En canvi, si s’ha participat a Montblanc i/o La Pobla de Segur, el cost és de 85 euros (IVA inclòs). La inscripció ofereix a les editorials la parada per als dos dies de la Vila i participció en el sopar d’editors del dissabte 20 d’octubre.

MATERIAL GRÀFIC I PREMSA