Vila del Llibre | Agenda
La Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya
vila del llibre, booktown, activitats literàries, fira del llibre, fires del llibre, mercat del llibre, taller d'escriptura, oficis del llibre
52255
page,page-id-52255,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,tactile child-child-ver-1.0.0,tactile-ver-1.6,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

AGENDA DE LES VILES DEL LLIBRE DE CATALUNYA

BELLPRAT

 • Llibreria de vell
  Vermut i llibre de col·leccionista
  1er diumenge de mes d'11h a 14h | Cal Pinyota - Bellprat
  Cada primer diumenge de mes, Cal Pinyota obre les seves portes per oferir una col·lecció de més de 1.200 títols de vell, molts d’ells d’antiquari editats fa més de 100 anys, i invita a acompanyar les lletres amb vins de la regió per gaudir de petites joies de la literatura amb la bona companyia de la natura, el vi i la música.
  .

CERVERA

Encants del Llibre
Dissabtes i Diumenges de 11 a 14 h.
Museu del Blat – Carrer Major, 15
Els Encants del Llibre

Quan diem que el llibre és capaç de dinamitzar tot un territori, ho diem perquè ho vivim. Perquè ho hem vist a Bellprat i ho estem vivint a Cervera. Cada dissabte i diumenge al matí, la Vila del Llibre de Cervera obre les portes dels seus Encants del Llibre, un antic museu reconvertit en una llibreria de vell amb més de 10.000 títols a preus populars. I a més de vendre, pots deixar e intercanviar els llibres que ja no vols! Més informació..

Llibreria de col·leccionista El Salí
Dm. a Dv. de 9 a 13 h. | Ds. i Dg. 11 a 14 h. i 16 a 20 h.
Llibreria El Salí – Carrer Major, 11
CerveraAgenda-2_Enero18

A prop de la Plaça Santa Anna, La llibreria de col·leccionista El Salí rep al visitant en un local ple de petites joies literàries. Llibres de més de 100 anys, amb edicions exquisides i il·lustrades que obren la mirada literària cap a una edició artesanal que avui es resisteix a quedar oblidada. Oberta de dimecres a divendres de 9 a 13 h. i caps de setmana i festius d’11 a 14 h. i de 16 a 20 h. Més informació

Club de Lectura: El perro del hortelano
Dilluns 15 de gener
Biblioteca Josep Finestres – Pg. Jaume Balmes, s/n
CerveraAgenda_Enero18

Aquest mes, el Club de lectura de Llegir el teatre de la Biblioteca Josep Finestres de Cervera s’endinsa en “El perro del hortelano” de Lope de Vega. Una comèdia que retrata els vaivens amorosos de la comtessa Diana i el seu secretari Teodoro, una relació prohibida per la rigidesa de les jerarquies socials.. Més informació…

MONTBLANC

 • Presentació
  El camí de les aigües
  Dissabte 16 de desembre - 18.30h | Biblioteca Conangla i Fontanilles
  Un cant a la cuina feta amb amor i un deliciós homenatge a les àvies treballadores que mai no es van deixar vèncer per les adversitats del seu temps. Recepta a recepta, 'El camí de les Aigües' ens proposa un viatge a les nostres arrels. Carme Martí presenta la seva última novel·la acompanyada per l’historiador Andreu Mayayo en un acte que compta amb la col·laboració de la llibreria La Baldufa.

EDITORIALS

Edicions Tremendes
Tremendes_191117

Jo sóc xin- catalana (Asha Miro). “L’adopció transmet unes emocions i unes vivències que possiblement ens fan canviar la manera d’observar la vida i el món que ens envolta, tant a la família adoptant com a l’infant… Cal tenir sempre present que la persona adoptada no és més malaurada que la que no ho és, igual que la família acollidora no és més solidària que la que no ha experimentat mai l’adopció”. Més informació.

Orciny Press
Orciny_191117

Crucifeminació (Manuel de Pedrolo). Una obra experimental que juga amb la forma i el contingut. Manuel de Pedrolo construeix en aquesta obra una crítica a la creació dels mites religiosos i a la manipulació que aquests pateixen en mans de les autoritats polítiques, eclesiàstiques i fins i tot mèdiques. Més informació.

Edicions Sidillà
Sidilla_191117

Amunt! Les festes de l’arbre als Països Catalans (Llorenç Roviras i Marc Castellet). Obra que ofereix un recorregut narratiu i plàstic per unes celebracions carregades de simbolisme, que ens parlen del cicle anual de regeneració de la natura, però també de la voluntat de mantenir una tradició —sovint suposada, sempre deformada— i del desig de pertinença. Més informació.

Cuscusian*s Edicions
Cuscusians_191117

The Land Art Game. Un joc que serveix com a introducció a un moviment artístic que utilitza elements naturals com fulles, troncs, pedres o aigua per crear obres d’art jugant amb els materials, les formes, les textures i els colors. Una eina per explorar la creativitat per a artistes, arquitectes, etc. com per a qualsevol persona amant de l’art i la natura Més informació.

Totes les novetats editorials