Vila del Llibre | Agenda
La Xarxa de Viles del Llibre treballa perquè els territoris trobin en el llibre l’oportunitat per activar una economia sostenible. Propostes de literatura viva!
vila del llibre, booktown, activitats literàries, fira del llibre, fires del llibre, mercat del llibre, taller d'escriptura, oficis del llibre
52255
page,page-id-52255,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,tactile child-child-ver-1.0.0,tactile-ver-1.6,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

AGENDA DE LES VILES DEL LLIBRE DE CATALUNYA

BELLPRAT

 • Llibreria de vell
  Vermut i llibre de col·leccionista
  1er diumenge de mes d'11h a 14h | Cal Pinyota - Bellprat
  Cada primer diumenge de mes, Cal Pinyota obre les seves portes per oferir una col·lecció de més de 1.200 títols de vell, molts d’ells d’antiquari editats fa més de 100 anys, i invita a acompanyar les lletres amb vins de la regió per gaudir de petites joies de la literatura amb la bona companyia de la natura, el vi i la música.
  .

CERVERA

Encants del Llibre
Dissabtes i Diumenges de 11h a 14h
Museu del Blat – Carrer Major, 15
Els Encants del Llibre

Quan diem que el llibre és capaç de dinamitzar tot un territori, ho diem perquè ho vivim. Perquè ho hem vist a Bellprat i ho estem vivint a Cervera. Cada dissabte i diumenge al matí, la Vila del Llibre de Cervera obre les portes dels seus Encants del Llibre, un antic museu reconvertit en una llibreria de vell amb més de 10.000 títols a preus populars. I a més de vendre, pots deixar e intercanviar els llibres que ja no vols! Més informació..

Presentació: La casa de la frontera
Divendres 24 de novembre – 20h
Llibreria Tastalletres – General Güell, 25
TastalletresAgenda

Rafael Vallbona, autor de ‘La casa de la frontera’ (Edicions 62), presentarà aquesta obra guanyadora del Premi BBVA Sant Joan 2017. La novel·la fa un recorregut literari pel segle XX a través de la història d’una família de la Cerdanya. Amb una reconstrucció històrica ben travada, movent-se entre el present i el passat, i jugant amb una doble perspectiva de realitat i ficció, Vallbona ens proposa gaudir d’un fresc del segle passat, una novel·la coral que manté la intriga i l’emoció per una terra i uns personatges que han deixat la seva petja en la història. Més informació

Tertúlia amb la Carme Riera
Dimecres 29 de novembre
Biblioteca Josep Finestres – Pg. Jaume Balmes, s/n
DarreresAgenda

Aquest mes, el Club de lectura de Narrativa de la Biblioteca Josep Finestres de Cervera s’endinsa en ‘Les darreres paraules’ de Carme Riera. El 29 de novembre, tots els lectors tindran l’oportunitat de conversar i intercanviar experiències de lectura al voltant de l’obra amb l’autora i amb la psicòloga Pilar Arlándiz, dins el cicle “Avui també és Sant Joan. La literatura, eina de valors”. Més informació…

MONTBLANC

 • Presentació
  El camí de les aigües
  Dissabte 18 de novembre - 18.30h | Biblioteca Conangla i Fontanilles
  Un cant a la cuina feta amb amor i un deliciós homenatge a les àvies treballadores que mai no es van deixar vèncer per les adversitats del seu temps. Recepta a recepta, 'El camí de les Aigües' ens proposa un viatge a les nostres arrels. Carme Martí presenta la seva última novel·la acompanyada per l’historiador Andreu Mayayo en un acte que compta amb la col·laboració de la llibreria La Baldufa.

EDITORIALS

Edicions Tremendes
Tremendes_191117

Jo sóc xin- catalana (Asha Miro). “L’adopció transmet unes emocions i unes vivències que possiblement ens fan canviar la manera d’observar la vida i el món que ens envolta, tant a la família adoptant com a l’infant… Cal tenir sempre present que la persona adoptada no és més malaurada que la que no ho és, igual que la família acollidora no és més solidària que la que no ha experimentat mai l’adopció”. Més informació.

Orciny Press
Orciny_191117

Crucifeminació (Manuel de Pedrolo). Una obra experimental que juga amb la forma i el contingut. Manuel de Pedrolo construeix en aquesta obra una crítica a la creació dels mites religiosos i a la manipulació que aquests pateixen en mans de les autoritats polítiques, eclesiàstiques i fins i tot mèdiques. Més informació.

Edicions Sidillà
Sidilla_191117

Amunt! Les festes de l’arbre als Països Catalans (Llorenç Roviras i Marc Castellet). Obra que ofereix un recorregut narratiu i plàstic per unes celebracions carregades de simbolisme, que ens parlen del cicle anual de regeneració de la natura, però també de la voluntat de mantenir una tradició —sovint suposada, sempre deformada— i del desig de pertinença. Més informació.

Cuscusian*s Edicions
Cuscusians_191117

The Land Art Game. Un joc que serveix com a introducció a un moviment artístic que utilitza elements naturals com fulles, troncs, pedres o aigua per crear obres d’art jugant amb els materials, les formes, les textures i els colors. Una eina per explorar la creativitat per a artistes, arquitectes, etc. com per a qualsevol persona amant de l’art i la natura Més informació.

Totes les novetats editorials